Erik Meijerink

‘Privileges heeft niet één, maar drie mensen blij gemaakt!’

‘Ik doe mee aan verschillende loterijen, maar dat kost alleen maar geld. Ik win nooit wat. Bij Privileges was het meteen raak!’ Erik Meijerink sleepte de iRobot Roomba 896 robotstofzuiger ter waarde van 649 euro in de wacht. 'Toen ik werd gebeld met de mededeling dat ik een prijs had gewonnen, vond ik het dus helemaal te gek! Nog dezelfde dag werd de Roomba bezorgd door een chauffeur van Privileges.

De 38-jarige Erik is beveiliger en woont in Uithoorn met zijn poes Jade. ‘Ze laat haren achter en verspreidt kattenbakvulling door het hele huis. Ik laat de Roomba daarom dagelijks een rondje maken. Ik zet hem aan als ik thuis ben, zodat ik haar kan kalmeren. Zodra ik hem aanzet, springt Jade namelijk van schrik op de bank. Ik had al een wat oudere robotstofzuiger, en daar kon ze ook niet aan wennen’, vertelt hij. 
 
De iRobot-stofzuiger doet zijn werk uitstekend. ‘Het huis is elke keer mooi schoon. Bovendien maakt hij minder geluid en loopt hij soepeler dan mijn vorige. Ik heb de app, waarmee je hem kunt bedienen, ook meteen geïnstalleerd’, somt Erik op. Zijn oude stofzuiger heeft hij aan zijn ouders gegeven. ‘Voor hen is het de eerste robotstofzuiger, dus met deze prijs heeft Privileges niet één, maar drie mensen blij gemaakt!’