Evenementen

The Phantom of the Opera


 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Boeken
 • ‘Het spookt hier in de Opera, het spookt!’ In dit legendarische liefdesverhaal wordt het publiek meegevoerd in de mysterieuze wereld van The Phantom of the Opera. Met dit arrangement ga je naar een van de meest succesvolle musicals ter wereld, in het prachtige Her Majesty’s Theatre in Londen, dé musicalstad van Europa. Bovendien is alles voor je geregeld. Alles als in: 2 vliegtickets naar het bruisende Londen, Premium Stalls tickets, een chauffeur van en naar het vliegveld en een overnachting in het wereldberoemde The Waldorf Hilton Hotel. Zelfs diner en ontbijt zijn inbegrepen. Kortom: met je reisgenoot ga je in alle luxe naar deze absolute klassieker.
   
  Wat The Phantom al jarenlang een succes maakt? De musical kenmerkt zich door enorme decors, prachtige kostuums, een spectaculair verhaal en, last but not least, de indrukwekkende muziek van Andrew Lloyd Webber. Met dit arrangement vertrek je in de ochtend al op tijd naar Londen zodat je genoeg tijd hebt om ook de stad te ontdekken. Voorafgaand aan de voorstelling geniet je in alle luxe van een speciaal driegangendiner inclusief een fles wijn in de Homage Grand Salon, het prestigieuze restaurant van het Waldorf Hilton. Kroonluchters, lederen bankstellen, elegante pilaren; dompel je onder in de sfeer van weleer en laat je smaakpapillen sidderen. Na het diner wandel je zo richting het nabijgelegen theater. Het hotel en het daarbij behorende restaurant bevinden zich op vijftien minuten lopen van Her Majesty’s Theatre.
   
  Premium Stalls plaatsen
  In de avond ga je naar West End waar je uitstekende Premium Stalls plaatsen hebt. Musicalliefhebber of niet, The Phantom of the Opera, die al meer dan 50 internationale prijzen heeft gewonnen, is een klassieker die je gezien moet hebben. Al meer dan 30 jaar lang is het prachtige Her Majesty’s Theatre in de ban van het spook dat daar leeft. De musical staat op de derde plaats in de lijst met langslopende voorstellingen op West End. De hoofdrol van The Phantom wordt gespeeld door Killian Donnelly. De vrouwelijke hoofdrol van Christine Daaé wordt vertolkt door Lucy St. Louis.
   
  Dramatiek en hartstocht
  Het verhaal gaat over een gemaskerd figuur, The Phantom, die zich schuilhoudt in de catacomben van het theater en een schrikbewind uitoefent over iedereen die er komt, inclusief het publiek... maar dan wordt het spook smoorverliefd op de onschuldige jonge sopraan Christine en besluit hij te strijden om haar hart. Wat volgt is een liefdesverhaal vol dramatiek, hartstocht, spanning en romantiek waarvoor je gegarandeerd op het puntje van je stoel gaat zitten. 

  Ontdek Londen
  Nieuwsgierig naar het Londense avond- en nachtleven? Het publiek dat na afloop van een musical de theaters in West End verlaat, loopt vaak direct door naar de bars en clubs in uitgaanswijk Soho. Niet alleen vind je hier op elke hoek wel een pub, op alle dagen van de week is het er in een van de vele clubs tot in de vroege uurtjes feest. Je ontvangt een Visitor Oyster Card. Zo kun je tijdens de twee dagen Londen naar hartelust en geheel gratis met het openbaar vervoer rondreizen en de stad ontdekken. 

  Bijzondere verblijfplaats
  In het Londense West End vind je The Waldorf Hilton. Dit luxe hotel werd onlangs gerenoveerd en ligt centraal in de buurt van de theaters en verschillende metrostations, omringd door karakteristieke architectuur. Je Queen Deluxe kamer is stijlvol ingericht. Het hotel beschikt ook over uitgebreide fitnessvoorzieningen en een indoor zwembad waarvan je gebruik kunt maken. Het continentale ontbijtbuffet is inbegrepen in het arrangement. Na het verblijf word je door een chauffeur weer netjes afgezet op het vliegveld, vanwaar je terugvliegt naar Schiphol met een koffer vol prachtige herinneringen.