Evenementen

Céline Dion


 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Céline Dion geeft op zaterdag 27 maart 2021 een concert in Parijs. Die avond staat de Canadese superster in de Paris La Défense Arena, in het kader van haar Courage World Tour. Het wordt een show vol nieuw werk en klassiekers als ‘The Power of Love’ en ‘My Heart Will Go On’. Privileges maakt het voor je mogelijk om hier als speciale VIP-gast bij aanwezig te zijn. Je hebt samen met je reisgenoot uitstekende zitplaatsen in de zaal, geniet vóór en na de show van een cocktaildiner en verblijft in een luxe hotel in het centrum van de stad. Zo geniet je in stijl van het concert van Céline Dion.
   
  De Courage World Tour staat in het teken van haar album Courage, dat verscheen in november 2019. Het is haar eerste plaat sinds 2016. In Amerika schoot hij direct naar de eerste plaats in de voornaamste hitlijsten, dus je krijgt er gegarandeerd het een en ander van te horen van te horen. Maar ook haar grote hits passeren in de Paris La Défense Arena de revue, zoals ‘The Power of Love’, ‘Think Twice’, en natuurlijk ‘My Heart Will Go On’ in de toegift. Het wordt een onvergetelijk concert vol bijzondere momenten.
   
  Centraal in Parijs
  Je verblijft in het luxe Hotel Banke in het hart van Parijs. Op zaterdag reis je op eigen gelegenheid naar dit vijfsterrenhotel aan de chique Rue la Fayette, waar een fraaie Superior kamer voor je is gereserveerd. Als je met de auto reist, is er een parkeerplaats gereserveerd; de parkeerkosten zijn bij het arrangement inbegrepen. Na het inchecken kun je vanuit het Hotel Banke Parijs verkennen. Bezoek de beroemde Eiffeltoren en de Arc de Triomphe, maak een wandeling langs de Seine, neem een lekker drankje op een terras en snuif die typische Franse sfeer op. Zorg wel dat je aan het einde van de middag weer terug bent in het hotel, zodat je ruim op tijd kunt vetrekken naar de Paris La Défense Arena.
   
  Als VIP in Paris La Défense Arena
  Dankzij de Paris Visite-kaarten, die bij het arrangement zijn inbegrepen, is het openbaar vervoer het gehele weekend gratis. Zodoende kun je vanaf het hotel de metro pakken naar het stadion. Bij aankomst word je door een hostess verwelkomd en begeleid naar de lounge, die een prachtig panoramisch uitzicht over het stadion biedt. Daar krijg je een cocktaildiner geserveerd, bestaande uit een keur aan heerlijke gerechtjes. Je kunt vrij gebruik maken van de bar, waar champagne, wijn, bier en fris worden geserveerd. Vlakbij de lounge zijn twee luxe business seats voor je gereserveerd. Vanaf deze plek, met perfect zicht op het podium en uitstekende akoestiek, geniet je vervolgens van het omvangrijke repertoire van Céline Dion. In de afgelopen dertig jaar heeft ze talloze albums gemaakt waarvan in totaal 200 miljoen exemplaren zijn verkocht.. Ze behoort tot de bestverkopende artiesten ter wereld, maar is sinds de eeuwwisseling niet vaak op tournee geweest, omdat ze ervoor koos om voornamelijk in Las Vegas op te treden.
   
  Onvergetelijke hits
  Tijdens het concert kun je af en toe even op adem komen door in de lounge een drankje te doen. Tevens hoef je na afloop van de show niet meteen naar de uitgang, want in de lounge kun je onder het genot van een dessert nagenieten van de bijzondere show. Na een leuke goodie bag in ontvangst te hebben genomen, kun je in je luxe Superior kamer van het Hotel Banke heerlijk tot rust komen, of juist het wervelende Parijse nachtleven gaan verkennen.
   
  Stad van de liefde
  De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Vervolgens kun je uitchecken, maar hoef je niet direct op huis aan te gaan. Je bagage kun je namelijk achterlaten bij de receptie. Zodoende heb je de mogelijkheid om deze dag Parijs verder te verkennen, zonder je koffers mee te hoeven sjouwen. De Paris Visite-kaarten zijn ook op zondag nog geldig en met de reisgids die je bij dit arrangement krijgt, kun je op je gemak nog even langs bekende bezienswaardigheden gaan. Maak een wandeling over de Champs-Élysées, de mondaine winkel-avenue van Parijs, of bezoek één van de vele prachtige musea, zoals het Palais de la Découverte, het Grand Palais of het Louvre. Zo beëindig je in stijl je onvergetelijke concertweekend in de stad van de liefde.