Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In december bedroeg de gemiddelde inleg op de Lastenverlichting Veilingen € 1.707, wat resulteerde in een winst van € 513. Dankzij de uitbetaling van deze inleg en winst binnen 19 maanden, konden leden van Privileges in december een rendement van gemiddeld 37% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 15 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Het is een fijne gedachte te weten dat je auto goed verzekerd is, zodat onverhoopte schade aan je eigen auto of die van een ander kosteloos hersteld kan worden. Zoals met alle verzekeringen betaal je echter jarenlang een flink bedrag zonder daar gebruik van te maken. Geld dat je misschien liever aan iets anders uitgeeft.

    Met de Lastenverlichting Autoverzekering ontvang je 22 maanden lang elke maand een vast bedrag van € 100, dat je kunt gebruiken als bijdrage aan de te betalen premie voor je autoverzekering. Aangezien Privileges aan jou de Lastenverlichting uitbetaalt, bepaal je zelf wat je met de maandelijkse betaling doet. Besteed je het aan leuke uitjes of spaar je het op om een allang gewenste aankoop te doen?