Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Het is een fijne gedachte te weten dat je auto goed verzekerd is, zodat onverhoopte schade aan de eigen auto of die van een ander kosteloos hersteld kan worden. Zoals met alle verzekeringen betaal je echter jarenlang een flink bedrag zonder daar gebruik van te maken. Geld dat je achteraf gezien misschien liever aan iets anders had uitgegeven. Privileges zorgt dat je de premie kan betalen én geld overhoudt voor leukere zaken.
   
  De hoogte van je verzekeringspremie is afhankelijk van het aantal schadevrije jaren, het soort auto waar je in rijdt en het type verzekering dat je hebt afgesloten. Of je nu een allrisk verzekering of een standaard WA-verzekering hebt, Privileges maakt daarin geen onderscheid. Je ontvangt maandelijks een vast bedrag als bijdrage aan de te betalen premie voor je autoverzekering. Verder verandert er helemaal niets. Je hoeft niet over te stappen naar een andere verzekeraar of je polis te wijzigen.
   
  Maandelijkse betaling
  Het enige wat je hoeft te doen, is de hoogte van de kosten van je maandelijkse autoverzekering te overleggen, zodat we de hoogte van de maandelijkse vergoeding kunnen bepalen. Wij maken de bijdrage aan je verzekeringspremie dan maandelijks rechtstreeks over. Zo houd je de kwaliteit en de service van de verzekeraar die je gewend bent, maar scheelt het je aanzienlijk in de kosten. De Lastenverlichting Autoverzekering geeft je net het beetje extra financiële ruimte dat je wellicht goed kan gebruiken voor leukere zaken, zoals uitjes of een aankoop die je moet uitstellen omdat je de financiële armslag mist.