Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Boodschappen doen; de één doet het elke dag en de ander één keer per week. Hoe vaak je ook naar de supermarkt gaat en of je nu alleen bent of een groot gezin hebt, boodschappen doen vormt een flinke vaste last op de maandelijkse huishoudelijke begroting. De Lastenverlichting Boodschappen geeft je meer financiële ruimte zodat je een goed gevulde ijskast hebt én geld overhoudt om leuke dingen van te doen.

    Supermarktketens voeren een prijzenoorlog en stunten met voordelige aanbiedingen. Met een uitgekiend inkoopplan en door efficiënt te winkelen kan hier voordeel mee behaald worden. Echt voordeel behaal je echter pas met de Lastenverlichting Boodschappen van Privileges. Met de vaste bijdrage van € 105 per maand kun je nog meer lekkernijen in huis halen of van het geld dat je overhoudt een uitstapje met het hele gezin maken.

    Flink besparen
    Gedurende een periode van 24 maanden krijg je een vast bedrag van € 105 op je rekening gestort. Zo kun je naar hartenlust winkelen bij de supermarkt, de slager, de bakker of waar je ook wil. Denk je eens in hoeveel je overhoudt in dat jaar. Wellicht kun je op vakantie of een nieuwe bank aanschaffen. Je kunt natuurlijk ook gewoon af en toe extra luxe boodschappen doen en producten kopen die je normaal te duur vindt. De keuze is aan jou. Privileges betaalt.