Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Tanken en afrekenen zonder stil te staan bij de kosten. Even geen boodschap aan die fluctuerende benzineprijzen. Dankzij Privileges kan het. Met de Lastenverlichting Brandstof ontvang je € 2.520 om je tankbeurten leuker te maken dan ooit. Ontvang maandelijks een vast bedrag op je rekening en gooi onbezorgd je tank vol met benzine of diesel.
   
  Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar niets is onmogelijk bij Privileges. Met de Lastenverlichting Brandstof kun je aanzienlijk besparen op de benzinekosten. Je hoeft de auto niet te laten staan en je hoeft jezelf even niet meer druk te maken over dat benzinegeslurp. Onbekommerd de weg op en zorgeloos tanken, gewoon bij alle tankstations in Nederland.
   
  Maandelijkse bijdrage
  Als je de Lastenverlichting Brandstof mijnt ontvang je een bedrag van € 2.520. Het bedrag wordt uitgekeerd over een periode van 24 maanden. Je krijgt dus elke maand een vast bedrag van € 105 op je rekening gestort. Zo bespaar je maandenlang op een volle tank! Houd er wel rekening mee dat de Lastenverlichting alleen van toepassing is als er één of meerdere voertuigen staan geregistreerd op hetzelfde adres als je Privileges lidmaatschap. Als dat niet het geval is kun je geen gebruik maken van de Lastenverlichting Brandstof.