Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Studeren is duur. Elk studiejaar betaal je een fiks bedrag aan collegegeld voor een HBO- of universitaire opleiding. Als je zo'n studie volgt, dan kan de Lastenverlichting Collegegeld je helpen om de hoge lasten die daarmee gepaard gaan te verlichten. Privileges betaalt mee aan je collegegeld.
   
  Studeren na de middelbare school is een flinke onderneming. Je moet een opleiding kiezen, je moet misschien wel op zoek naar een kamer en natuurlijk hoort het financiële plaatje ook rond te zijn. Hoe je het ook wendt of keert, studeren brengt altijd relatief hoge kosten met zich mee en gaat maandelijks al gauw in de papieren lopen. De hoogte van de kosten voor een jaar studeren in Nederland wordt ieder jaar opnieuw bepaald en wettelijk vastgelegd. Het is een flink bedrag dat je bijvoorbeeld ook aan studieboeken of kost en inwoning kan besteden.
   
  Bepaal wat je betaalt
  Een flinke korting op het collegegeld betekent dat je je daar in ieder geval minder zorgen over hoeft te maken. Privileges neemt een deel van de kosten van het collegegeld voor zijn rekening. Als je de Lastenverlichting Collegegeld mijnt, ontvang je maandelijks een vaste bijdrage. Je bespaart daardoor een fors bedrag, dat je voor andere dingen kan gebruiken.
   
  Vermindering opleidingskosten
  Als Privileges lid gebruik je deze Lastenverlichting om de kosten van je opleiding te verminderen. Als ouder verminder je met deze Lastenverlichting de opleidingskosten van je kind of kleinkind. Het bedrag wordt uitgekeerd over een periode van 22 maanden, wat neerkomt op een bijdrage van € 100 euro per maand. Dat geeft nog eens rust bij het studeren!