Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Iedere dag je favoriete krant in de bus en de kosten van het abonnement terug ontvangen op je rekening. Met de Lastenverlichting Dagblad van Privileges zet je heel voordelig je bestaande abonnement voort of neem je eindelijk een abonnement op die krant die je al zo lang wil hebben. Voor de kosten hoef je het nu niet meer te laten, want Privileges betaalt mee aan je abonnement. Of het nu gaat om een regionale, landelijke of buitenlandse krant; je kunt het zelf kiezen.

  Heb je in het kader van bezuinigingen al eens overwogen je abonnementen op te zeggen? De Lastenverlichting Dagblad van Privileges maakt het mogelijk je krant waar je aan gehecht bent te behouden. Mijn deze Lastenverlichting en de krant valt gedurende minimaal één jaar weer zeer voordelig op de mat.

  Regionale tot buitenlandse krant
  Het lezen van een krant betekent voor de één ontspanning (met een kopje koffie bij het ontbijt het nieuws uit binnen- en buitenland lezen). Voor de ander is het een must om op de hoogte te blijven van de financiële ontwikkelingen in de wereld. Weer een ander blijft graag op de hoogte van al het nieuws uit de regio. Wat voor krantenlezer je ook bent, je kunt je voordeel doen met deze Lastenverlichting. Afhankelijk van je abonnement ontvang je minimaal 18 maanden een bijdrage in de kosten van je dagblad op je rekening. Zo hoef je niet te bezuinigen op je abonnement, dat doen wij voor je. Of misschien is dit wel de gelegenheid bij uitstek om een nieuw abonnement te nemen.

  Gratis
  De Lastenverlichting Dagblad garandeert je een substantiële bijdrage aan je abonnement. Het nieuws wordt iedere dag bij je thuis bezorgd. De hoogte van de bijdrage die je per maand ontvangt, is afhankelijk van de hoogte van de abonnementskosten die je betaalt. De totale waarde van deze Lastenverlichting wordt in gelijke delen aan je uitbetaald. Laat ons weten welke krant je leest of wilt gaan lezen, dan berekenen wij de hoogte van de bijdrage en hoe lang je deze ontvangt.