Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Besparen op je energiekosten? Met de Lastenverlichting Energie bespaar je pas echt! Geen gedoe met overstappen en uitzoeken welke leverancier de laagste prijs biedt, maar van Privileges een vaste bijdrage in de energiekosten ontvangen – minimaal 24 maanden lang ongeacht je aanbieder of verbruik. Zo zit je er pas echt warmpjes bij!

  Energiebedrijven beconcurreren elkaar en hebben regelmatig nieuwe aanbiedingen om de consument voor zich te winnen. Zuinig zijn met energie blijft natuurlijk het devies. De energiemaatschappijen hebben vele tips om te besparen op gas en energie. Zet de thermostaat een graadje lager, zet de verwarming een uur later aan en een uur voordat je naar bed gaat alvast uit. Het scheelt allemaal in de eindafrekening. Met de Lastenverlichting Energie bespaar je pas echt op je energiekosten. Maandelijks ontvang je van Privileges een vast bedrag als bijdrage in je energiekosten.
   
  Maximale bijdrage
  Hoe lager je maandnota, hoe langer je plezier hebt van de Lastenverlichting Energie van Privileges. Wij storten iedere maand een vast bedrag op je rekening – en dat zonder overstappen. Je behoudt je huidige energieleverancier. Als je voorschotnota voor energie € 105 of meer bedraagt, ontvang je 24 maanden € 105 per maand als bijdrage in je energiekosten. Betaal je echter minder, dan ontvang je een bedrag dat gelijk is aan je energiekosten per maand. De Lastenverlichting loopt dan langer door totdat de totale waarde van de Lastenverlichting Energie bereikt is.