Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In december was de gemiddelde inleg op de Lastenverlichting Veilingen € 1.707, en daarmee werd een winst behaald van € 513. Door de uitbetaling van deze inleg en winst binnen 19 maanden, konden Privileges leden in december dan ook met een aankoop een rendement van gemiddeld 37% met een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen realiseren. Dat is meer dan 15 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland van 2,4%. Zelfs met een winst van € 400 zou het rendement 10 keer meer zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement behalen van 30% of meer?!

    Besparen op je energiekosten? Met de Lastenverlichting Energie bespaar je echt! Geen gedoe met overstappen. Je ontvangt 26 maanden lang € 110 per maand als bijdrage aan de betaling van je energiekosten.
     
    De uitbetaling van het maandelijkse bedrag wordt door Privileges aan jou gedaan en niet aan de energieleverancier. Je bepaalt dan ook zelf wat je met dit bedrag doet. Gebruik je het als bijdrage aan de betaling van je energiekosten, of spaar je het op om leuke verjaardagscadeaus te geven of om extra op vakantie te gaan?