Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • We wonen allemaal graag in een comfortabele woning waar we ons thuis voelen. Bij de keuze voor een huurwoning moet een evenwicht gevonden worden tussen comfort en de woonlasten. De kosten van huur van de woning slokken een groot deel van het maandelijkse budget op. Als je nog een beetje comfortabel wil leven, moet daar voldoende geld voor overblijven. Met de Lastenverlichting Huur ontvang je een bijdrage in de huur en heb je een buffer om het leven wat aangenamer te maken. Dat is mooi meegenomen!

    Iedere maand zal de huur moeten worden opgehoest, of dit financieel nu goed uitkomt of niet. Om je een steuntje in de rug te geven, ontvang je met de Lastenverlichting Huur een bijdrage in de huur. Gedurende 26 maanden maken wij iedere maand een bedrag over op je rekening.

    Geld overhouden
    Je ontvangt de bijdrage in de huur net zo lang tot het totaalbedrag van € 2.860 van deze Lastenverlichting bereikt is. In deze periode kun je het bespaarde geld rustig aan andere zaken besteden, zoals een televisie die eigenlijk aan vervanging toe is of een eettafel die niet in het budget paste. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je aan het einde van de maand geld overhoudt! De bijdrage die je van ons ontvangt is afhankelijk van het bedrag dat je daadwerkelijk per maand kwijt bent aan de huur. Is dit bedrag lager dan de maximale maandelijkse vergoeding van € 110, dan ontvang je een maandelijkse bijdrage die gelijk is aan het bedrag dat je aan huur betaalt. Net zo lang tot de totale waarde van deze Lastenverlichting bereikt is. Zo heb je dus langer plezier van de Veilingaankoop.