Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Goede kinderopvang is duur en betekent voor veel gezinnen maandelijks een flinke aanslag op het budget. Zeker wanneer er meerdere kinderen naar het kinderdagverblijf, een gastoudergezin of de buitenschoolse opvang gaan. Met de Lastenverlichting Kinderopvang geeft Privileges je hier weer enige financiële armslag. Minimaal 22 maanden lang ontvang je iedere maand een bijdrage in je kosten voor kinderopvang. Zo hoef je niet te besparen op de beste zorg voor je kinderen, maar ben je netto toch goedkoper uit!

    Het selecteren van een geschikt kinderdagverblijf of geschikte BSO voor je kind of kinderen heb je met zorg gedaan. Voor het ontvangen van de Lastenverlichting Kinderopvang hoef je niet over te stappen naar een andere organisatie. Privileges denkt met je mee en maakt met deze Lastenverlichting je kinderopvang weer betaalbaar door je een bijdrage in de kosten van kinderopvang te geven.

    Maandelijkse bijdrage
    De totale waarde van deze Lastenverlichting bedraagt € 2.200. Je ontvangt iedere maand maximaal € 100 op je bankrekening. Dit is het bedrag dat je minimaal 22 maanden van ons ontvangt. De betaling aan het kinderdagverblijf, het gastoudergezin of de BSO blijf je zelf doen, dus je hebt er verder geen administratief werk aan. De bijdrage die je van ons ontvangt is afhankelijk van het bedrag dat je daadwerkelijk per maand kwijt bent aan kinderopvang. Is dit bedrag lager dan de maximale maandelijkse vergoeding van € 100, dan ontvang je een maandelijkse bijdrage die gelijk is aan het bedrag dat je voor de kinderopvang betaalt. Net zo lang tot de totale waarde van Lastenverlichting Kinderopvang bereikt is. Zo heb je dus langer plezier van je aankoop op de Lastenverlichting Veilingen.