Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Afvalstoffenheffing, waterschapsbelasting, rioolheffing en onroerendezaakbelastingen (OZB): de jaarlijkse lokale belastingen zijn voor veel mensen een flinke kostenpost. Hoeveel en wat je elk jaar betaalt is afhankelijk van waar je woont, met hoeveel mensen je daar woont én of je een huur- of koophuis hebt. Met de Lastenverlichting Lokale belastingen ontvang je een maandelijkse bijdrage voor deze belastingen die je elk jaar moet ophoesten. Op deze manier houd je elke maand geld over. Is dat niet mooi meegenomen?
   
  Elk jaar zullen de lokale belastingen betaald moeten worden. De kosten stijgen jaarlijks ook nog eens bovengemiddeld. Elke lokale belasting bestaat uit verschillende heffingen, en gemeentes en waterschappen kunnen elke heffing verhogen. Zo becijferde het Centrum voor Onderzoek van de Economie van de Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen dat de verschillende waterschapsheffingen in zes jaar tijd tientallen euro’s duurder zijn geworden. Ook de OZB is in 2020 gemiddeld met 5 procent gestegen ten opzichte van 2019. Privileges geeft je daarom graag een financieel steuntje in de rug. Met de Lastenverlichting Lokale belastingen krijg je over een periode van minimaal 20 maanden iedere maand een vast bedrag op je rekening gestort.
   
  Geld overhouden
  De totale waarde van de Lastenverlichting Lokale belastingen is € 1.800 en de looptijd is afhankelijk van het bedrag dat je jaarlijks betaalt aan afvalstoffenheffing, waterschapsbelasting, rioolheffing en OZB. Je ontvangt de bijdrage minimaal 20 maanden, totdat het totaalbedrag van € 1.800 van de Lastenverlichting Lokale belastingen bereikt is. Het geld dat je bespaart kun je uiteraard naar eigen inzicht besteden. Kan je tuin wel een flinke opknapbeurt gebruiken? Of droom je al tijden van een spiksplinternieuwe televisie? Of je het bespaarde geld nu op de spaarrekening zet of uitgeeft, wij zorgen er in ieder geval voor dat je aan het einde van de maand wat extra geld overhoudt.