Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Nederland gezond en wel. Dat is de ‘sportieve missie’ van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Privileges steunt dit initiatief van harte. Veel mensen genieten van sport, of dit nu individueel of in teamverband is. Sport bevordert de gezondheid, zorgt voor sociale contacten en draagt bij aan zelfontplooiing. Of het nu gaat om je eigen (team-)sport, of die van je kind. Privileges betaalt mee aan de contributie(s).

    Sporten is een onmisbaar onderdeel van een gezonde en gezellige levensstijl, maar de kosten van de sporten die je en/of je kinderen beoefenen, kunnen hoog oplopen. Met de contributie van een jaar is op de meeste sportclubs al gauw honderden euro's gemoeid. En dat is nog zonder de benodigde sportaccessoires zoals een tenue, trainingspak, schoenen, scheenbeschermers, stick of een racket. Met de Lastenverlichting Contributie sportvereniging worden de lasten voor sporten een stuk lager, want Privileges draagt bij aan de contributie!

    Meerdere sporten
    Of je nu één of meerdere sporten door Privileges wil laten vergoeden, alles is mogelijk. Privileges betaalt je de totale waarde van deze Lastenverlichting in termijnen uit. De hoogte van het termijnbedrag is afhankelijk van hoeveel je aan contributie voor de lidmaatschappen aan sportverenigingen kwijt bent. Je mag zelf bepalen voor hoeveel sportlidmaatschappen je deze Lastenverlichting wil inzetten. Of het nu alleen om je eigen lidmaatschap van een sportvereniging gaat of om dat van je kinderen.