Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In december bedroeg de gemiddelde inleg op de Lastenverlichting Veilingen € 1.707, wat resulteerde in een winst van € 513. Dankzij de uitbetaling van deze inleg en winst binnen 19 maanden, konden leden van Privileges in december een rendement van gemiddeld 37% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 15 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen dan op de Lastenverlichting Veilingen?!

    Onder de woonverzekering valt de opstal-, glas-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Besparen op deze verzekeringen is niet verstandig. Daarmee doe je jezelf in geval van schade tekort. De uitkering van de Lastenverlichting Woonverzekering vermindert in belangrijke mate de betaling van de premie van deze verzekeringen.

    Privileges stort 20 maanden lang elke maand € 90 op je rekening. Je kiest er zelf voor of je deze bedragen gebruikt voor vermindering van de premiebetaling, of dat je ze gebruikt voor andere zaken, zoals een stedentrip of een nieuw meubel voor in je woonkamer.