Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Als eigenaar van een appartement betaal je iedere maand aan de Vereniging Van Eigenaren zogenoemde servicekosten. Deze VVE kosten kunnen flink oplopen en bovenop je hypotheek zorgen voor een vaste last waar rekening mee moet worden gehouden. Uiteraard is dit geld nuttig besteed omdat je woonomgeving wordt verbeterd met de opbrengst. Maar zou het niet fijn zijn als je een jaar lang op deze kosten kunt besparen? Dan kun je dat geld gebruiken voor bijvoorbeeld klusjes binnenshuis.

    Als je moet bijdragen aan een Vereniging van Eigenaren, dan is dat voor algemene klussen rondom je woning of appartement. Iedereen moet immers zijn steentje bijdragen om de goede staat van de woning en de omgeving daarvan te garanderen. Zo worden algemene schoonmaakkosten van de gezamenlijke ruimten, glazenwasser- of tuinmankosten en onderhoud van je woning vaak betaald met behulp van je VVE-bijdrage. Allemaal handige zaken natuurlijk, maar deze kosten lopen op jaarbasis behoorlijk op. Daarom neemt Privileges ze je graag voor een groot gedeelte uit handen!

    Maandelijkse bijdrage
    De kosten of bijdrage aan de VVE is afhankelijk van je contract. Je vertelt ons wat je per maand betaalt en wij maken een maandelijkse bijdrage in deze kosten naar je over. Je ontvangt 20 maanden een maandelijkse vaste bijdrage voor je VVE kosten. De totale waarde van deze Lastenverlichting VVE is € 1.800. Betaal je per maand € 90 of meer aan de VVE dan ontvang je de maximale bijdrage van € 90 per maand gedurende 20 maanden. Betaal je minder dan € 90 per maand aan de VVE, dan keren wij het totale bedrag dat je per maand betaalt aan je uit. Net zo lang totdat de totale waarde van de Lastenverlichting VVE bereikt is. Dit scheelt aanzienlijk in je maandelijkse kosten zodat je wellicht kunt sparen voor die droomreis of een nieuwe keuken.