Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • De kosten voor de verplichte zorgverzekering zijn de afgelopen jaren drastisch omhoog gegaan. Als je behalve de basisverzekering nog andere zaken wil meeverzekeren dan hangt daar een flink prijskaartje aan, waardoor de maandelijkse zorgpremie een grote post vormt op de huishoudelijke begroting. Daar heeft Privileges voor jou iets op bedacht: met de Lastenverlichting Zorgverzekering nemen wij een groot deel van deze vaste last uit handen. Je ontvangt iedere maand een vaste bijdrage voor je ziektekostenverzekering. Dat is toch een hele zorg minder?

    De gemiddelde kosten van een zorgverzekering zijn ruim boven de € 100 per maand gekomen. Dat is veel geld als je een huishouden hebt dat uit meerdere mensen bestaat. Daar komt nog het verplichte eigen risico van € 385 bij. Privileges maakt het jou gemakkelijk. Voor deze Lastenverlichting hoef je niet over te stappen naar een andere verzekeraar. Je polis en dekking blijven hetzelfde. Ook blijf je zelf je premie aan de verzekeraar overmaken. Het enige wat verandert, is dat je van Privileges een bijdrage in je ziektekostenpremie ontvangt. Wij maken geen onderscheid tussen een basisverzekering of een aanvullende verzekering.

    Maandelijkse bijdrage
    Om de hoogte van de bijdrage te bepalen, vragen wij je hoeveel premie je per maand betaalt. Is dit bedrag gelijk aan of hoger dan € 105, dan ontvang je de maximale bijdrage van € 105 per maand gedurende 24 maanden. Betaal je maandelijks minder aan ziektekostenpremie, dan ontvang je dit bedrag net zo lang totdat de totale waarde van de Lastenverlichting Zorgverzekering is bereikt. Zo heb je dus langer plezier van je aankoop. Het maakt daarbij niet uit bij welke verzekeraar je bent aangesloten of welke verzekering je hebt. Daardoor is het mogelijk om gebruik te blijven maken van alle huidige diensten, terwijl je het komende jaar niet hoeft in te zitten over de hoge maandelijkse kosten. Het bedrag dat je hiermee bespaart, kun je gebruiken om andere uitgaven in het huishouden te financieren. Bijvoorbeeld een vakantie, nieuwe televisie of toch die mooie nieuwe keuken.