Lastenverlichting

 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Een hond of kat in huis is niet alleen ontzettend gezellig, ze kunnen hun baasje ook flink op kosten jagen. Chippen, vaccinaties, gezonde voeding, een mooie halsband; je houdt zielsveel van ze en wilt het allerbeste voor ze. Maar dat voel je ook in de portemonnee. 

  Alleen al aan katten- of hondenvoer betaal je maandelijks een aanzienlijk bedrag. Tel daar de ziektekostenverzekering, vaccinaties, hondenuitlaatservice of het kattenpension bij op, dat tikt behoorlijk aan. En dan hebben we het nog niet eens over de aanschaf van je huisdier gehad. Voor een raskat of rashond ben je al snel een paar honderd euro kwijt!
   
  Altijd de beste zorg
  Verlicht je lasten en laat Privileges meebetalen aan de kosten van je huisvriend. Met de Lastenverlichting Huisdieren ontvang je 24 maanden lang iedere maand een bijdrage van ons. Zo hoef je nooit meer te besparen op de allerbeste zorg en houd je toch elke maand geld over. Huisdier én baasje blij!
   
  Maandelijks een vast bedrag 
  Het maakt niet uit hoeveel je per maand uitgeeft aan je hond of kat. Je krijgt gedurende een periode van 24 maanden een vast bedrag van € 105 op je rekening gestort. Gebruik de winst om je viervoeter extra te vertroetelen of wellicht wil je er lekker van op vakantie. Aan jou de keuze. Privileges betaalt.