Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Met een gemiddelde inleg van € 1.707 behaalden Privileges leden in december een winst van 513 euro. Door de uitbetaling van de inleg en winst binnen 19 maanden realiseren Privileges leden in december een rendement van gemiddeld 37%. Dit rendement overtreft meer dan 15 keer de spaarrente in Nederland, die gemiddeld 2,4% is. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement realiseren van 30% of meer?!

    Een hond of kat in huis is niet alleen ontzettend gezellig, ze kunnen je ook flink op kosten jagen. Chippen, vaccinaties, gezonde voeding, een mooie halsband; je houdt zielsveel van ze en wilt het allerbeste voor ze. Maar dat voel je ook in de portemonnee. Verlicht je lasten en laat Privileges meebetalen aan de kosten van je huisvriend.

    Met de Lastenverlichting Huisdieren ontvang je 20 maanden lang iedere maand een bijdrage van € 90 op je rekening, die je naar eigen wens kunt besteden. Zo hoef je niet meer te besparen op de allerbeste zorg en houd je elke maand wat geld over voor iets extra’s voor je huisvriend, of wellicht voor een korte vakantie. Huisdier én baasje blij!