Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Door de snel omhoog geschoten inflatie van de laatste jaren is ons dagelijks leven er een stuk duurder op geworden. Niet alleen moeten we meer betalen voor diensten en producten, we krijgen er vaak ook nog minder voor terug dan voorheen. Bezuinigen op het dagelijks budget is voor iedereen aan de orde van de dag. Met de Lastenverlichting Inflatie Compensatie helpt Privileges je in deze dure tijden. Met elke maand een vast bedrag bovenop je inkomen hoef je net wat minder vaak de hand op de knip te houden.

    Met de Lastenverlichting Inflatie Compensatie krijg je 26 maanden lang een bedrag van € 110 euro per maand op je rekening gestort. Je bepaalt zelf hoe je de bedragen besteedt. Je kunt ze gebruiken om de prijsstijgingen te compenseren, of je spaart ze op om een duurdere uitgave te doen, die je huidige budget niet toestaat. Bijvoorbeeld een volautomatische koffiemachine of een top all weather jas. De keuze is aan jou.