Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    De kosten voor de verplichte zorgverzekering zijn de afgelopen jaren drastisch omhoog gegaan. Als je behalve de basisverzekering nog andere zaken wil meeverzekeren dan hangt daar een flink prijskaartje aan, waardoor de maandelijkse zorgpremie een grote post vormt op de huishoudelijke begroting. Daar heeft Privileges voor jou iets op bedacht: met de Lastenverlichting Zorgverzekering nemen wij een deel van deze vaste last uit handen. Je ontvangt iedere maand een vaste bijdrage voor je ziektekostenverzekering. Dat is toch een hele zorg minder?

    Met de Lastenverlichting Zorgverzekering ontvang je 26 maanden lang elke maand € 110 op je rekening, die je kunt gebruiken als mindering op de kosten van je zorgpremie. Aangezien Privileges aan jou de Lastenverlichting uitbetaalt, bepaal je zelf wat je met de maandelijkse betalingen doet. Gebruik je ze voor de verlaging van je zorgpremie, of spaar je ze liever op om er iets bijzonders mee te doen, zoals bijvoorbeeld met familie of vrienden een ballonvaart maken?