Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Besparen op je energiekosten? Met de Lastenverlichting Energie bespaar je echt! Geen gedoe met overstappen. Je ontvangt 26 maanden lang € 110 per maand als bijdrage aan de betaling van je energiekosten.
     
    De uitbetaling van het maandelijkse bedrag wordt door Privileges aan jou gedaan en niet aan de energieleverancier. Je bepaalt dan ook zelf wat je met dit bedrag doet. Gebruik je het als bijdrage aan de betaling van je energiekosten, of spaar je het op om leuke verjaardagscadeaus te geven of om extra op vakantie te gaan?