Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Afvalstoffenheffing, waterschapsbelasting, rioolheffing en onroerendezaakbelastingen (OZB): de jaarlijkse lokale belastingen zijn voor veel mensen een flinke kostenpost. Met de Lastenverlichting Lokale belastingen ontvang je 25 maanden lang op je rekening een maandelijks bedrag van € 100, dat je kunt gebruiken als bijdrage aan de betaling van deze belastingen.

    De maandelijkse betaling door Privileges vindt aan jou plaats. Je bepaalt dan ook zelf wat je met deze betalingen doet: als bijdrage aan de betaling van lokale belastingen, of besteed je het aan leuke dingen, zoals uitjes en lekker uit eten?