Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Lezen ontspant, stelt je in staat inzichten en kennis op te doen en je fantasie en verbeelding te laten spreken. Dat maakt lezen zo aantrekkelijk. De aanschafprijs van (papieren en digitale) boeken en de abonnementsprijs van (buitenlandse) dagbladen en tijdschriften stijgen echter voortdurend. Met de Lastenverlichting Boeken, Kranten en Tijdschriften zorgt Privileges ervoor dat de kosten van het lezen binnen de perken blijven, zodat je je gewoonte om goede boeken te kopen niet hoeft aan te passen en de abonnementen op je favoriete dagblad en tijdschriften niet hoeft op te zeggen.

    Je ontvangt voor een periode van 25 maanden elke maand een bedrag van € 100 op je rekening met de Lastenverlichting Boeken, Kranten en Tijdschriften. De maandelijkse betaling door Privileges vindt aan jou plaats. Je bepaalt dan ook zelf wat je met deze betalingen doet. Besteed je het aan boeken en abonnementen, of spaar je het op voor een reis naar dat land uit de favoriete reisroman?