Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In juni leverde een bedrag van € 1.956 op de Lastenverlichting Veilingen een gemiddelde winst op van € 537. Met € 1.956 en een rentepercentage van 2,4% komt er in twee jaar slechts € 96 bij op je spaarrekening. Daardoor verdien je in twee jaar € 446 meer met de Lastenverlichting Veilingen dan met je spaarrekening. Waar anders maak je met € 2.000 in twee jaar gegarandeerd meer dan € 500 winst?!

    Op de Lastenverlichting Veilingen bepaal je zelf de winst tijdens je aankoop van een Lastenverlichting. Zowel je inleg als je winst van deze aankoop wordt tezamen in gelijke maandelijkse termijnen in twee jaar aan je uitgekeerd. Op de eerste werkdag van de maand vindt de maandelijkse uitkering plaats, en je bent vrij om ermee te doen wat je wilt.

    Zet je de maandelijkse betalingen op je spaarrekening, dan ontvang je in twee jaar alsnog € 48 aan spaarrente bovenop je winst van meer dan € 500. Of gebruik je deze betalingen om de kosten van een vaste last te verminderen? Of besteed je ze aan je favoriete hobby of aan een langgekoesterde wens? De keuze is geheel aan jou.

    Een hond of kat in huis brengt veel gezelligheid en vreugde. Ze zijn je trouwe maatjes en je houdt zielsveel van ze. Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor je dierbare huisvriend. Met de Lastenverlichting Huisdieren kun je nu iets extra’s voor je geliefde huisdier doen zonder dat je het in je portemonnee voelt. Verwen je huisdier met dat beetje extra liefde en aandacht.