Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Een hond of kat in huis is niet alleen ontzettend gezellig, ze kunnen je ook flink op kosten jagen. Chippen, vaccinaties, gezonde voeding, een mooie halsband; je houdt zielsveel van ze en wilt het allerbeste voor ze. Maar dat voel je ook in de portemonnee. Verlicht je lasten en laat Privileges meebetalen aan de kosten van je huisvriend.

    Met de Lastenverlichting Huisdieren ontvang je 24 maanden lang iedere maand een bijdrage van € 90 op je rekening, die je naar eigen wens kunt besteden. Zo hoef je niet meer te besparen op de allerbeste zorg en houd je elke maand wat geld over voor iets extra’s voor je huisvriend, of wellicht voor een korte vakantie. Huisdier én baasje blij!