Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Sporten en dagelijks voldoende beweging zijn onmisbare onderdelen van een gezond leven. Veel Nederlanders bewegen te weinig of sporten niet of nauwelijks, en lopen daardoor een grotere kans om ziek te worden. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Bovendien voel je je veel beter door regelmatig te sporten, te fitnessen of te bewegen. Hoe lekker is het om een frisse neus te halen door een wandeling te maken in het park, het bos of op het strand?

    De Lastenverlichting Sporten & Fitness draagt bij aan de betaling van de contributie van de sportvereniging, de sportschool, de fitnessclub, of de aanschaf van je eigen hometrainer of loopband. Privileges stort 24 maanden lang elke maand € 90 op je rekening. Je kiest er zelf voor of je deze bedragen gebruikt voor de contributie van de sportschool of -vereniging of de aanschaf van fitnessapparatuur. Of spaar je het liever op voor bijvoorbeeld een wandelvakantie in de bergen?