Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    De hypotheekkosten zijn een grote kostenpost en nemen altijd maandelijks een flinke hap uit je inkomen. Hoe fijn zou het zijn als je een deel van deze kosten terugkrijgt, zodat je wat meer financiële armslag hebt. Met de Lastenverlichting Hypotheek ontvang je 25 maanden lang € 100 per maand op je rekening.
     
    De uitbetaling van het maandelijkse bedrag wordt door Privileges aan jou gedaan en niet aan de hypotheekverstrekker. Je bepaalt dan ook zelf wat je met dit bedrag doet. Gebruik je het als bijdrage aan de betaling van je hypotheek, of spaar je het op voor een extra keer uit eten of die noodzakelijke klus aan je huis?