Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Studeren of een opleiding volgen is duur. Elk studiejaar betaal je een fiks bedrag aan collegegeld of schoolgeld, en ook het volgen van een opleiding of cursus kan behoorlijk in de papieren lopen. Als je een studie of opleiding volgt, dan kan de Lastenverlichting Opleiding & Studie je helpen om de hoge lasten die daarmee gepaard gaan, te verlichten. Privileges neemt een deel van de kosten voor haar rekening.

    Met de Lastenverlichting Opleiding & Studie ontvang je gedurende 24 maanden elke maand een bedrag van € 90 op je rekening. Je bepaalt zelf of je de bedragen gebruikt voor je eigen studie of opleiding, of die van een ander familielid, zoals je partner, je kind of je kleinkind. Je kan de bedragen ook opsparen en het aan iets leuks besteden, zoals bijvoorbeeld een weekend weg met vrienden of vriendinnen, of iets aanschaffen wat al tijden op je verlanglijstje staat.