Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In april bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.922, wat resulteerde in een winst van € 523. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in april dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Onder de woonverzekering valt de opstal-, glas-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. Besparen op deze verzekeringen is niet verstandig. Daarmee doe je jezelf in geval van schade tekort. De uitkering van de Lastenverlichting Woonverzekering vermindert in belangrijke mate de betaling van de premie van deze verzekeringen.

    Privileges stort 24 maanden lang elke maand € 90 op je rekening. Je kiest er zelf voor of je deze bedragen gebruikt voor vermindering van de premiebetaling, of dat je ze gebruikt voor andere zaken, zoals een stedentrip of een nieuw meubel voor in je woonkamer.