Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    De vaste prijs per maand van een mobiel abonnement is meestal niet meer dan € 20 tot € 30. De laatste jaren stijgt echter het verbruik van mobiele data met 30% per kwartaal. De kosten voor mobiel dataverbruik buiten je bundel kunnen een veelvoud zijn van de vaste prijs die je per maand betaalt voor je mobiel abonnement. Door de zeer geavanceerde technologie van de nieuwste smartphones kun je googelen, navigeren, streamen en heb je een digitale portefeuille en een high end camera. Zo’n smartphone kost dan ook meer dan een smart-tv. De Consumentenbond schat de gemiddelde levensduur van een smartphone op 2,5 jaar. Andere bronnen geven 15 tot 18 maanden aan.

    De combinatie van je vaste bedrag per maand voor je mobiel abonnement, sommige maanden onverwacht hoge buitenbundelkosten en elke paar jaar je smartphone vervangen, zijn een flinke last aan terugkerende kosten. Privileges biedt uitkomst; zonder van abonnement te wisselen of iets aan je mobiel abonnement te wijzigen, bespaar je met de Lastenverlichting Mobiel abonnement & Smartphone vele honderden euro’s op de kosten van je mobiele abonnement en de vervanging van je smartphone.

    Met de Lastenverlichting Mobiel abonnement & Smartphone krijg je gedurende een looptijd van 25 maanden elke maand € 100 op je rekening gestort van Privileges. Het maandbedrag wordt niet aan de provider betaald en kan je dus naar eigen inzicht besteden. Verlaag je de maandelijkse kosten van je abonnement c.q. de aanschaf van een nieuwe smartphone, of besteed je het liever aan andere zaken, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een festival?