Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In april bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.922, wat resulteerde in een winst van € 523. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in april dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Of je nu een internetabonnement hebt bij Ziggo, KPN, Odido, Youfone, Budget of welke aanbieder dan ook, of je nu kabel, glasvezel of DSL hebt, of je nu alleen internet hebt of dit hebt aangevuld met televisie, bellen of streamingdiensten, met de Lastenverlichting Internet bespaar je maandelijks een aanzienlijk bedrag op de kosten van je internetabonnement. Vandaag de dag gebruiken we internet allemaal op onze eigen manier. Voor het streamen van ons favoriete entertainment, voor het onderhouden van onze zakelijke en persoonlijke contacten, voor vloggen en bloggen, voor bellen en beeldbellen, noem maar op. Er is een enorme verscheidenheid aan behoeften, en daarom is er ook een grote diversiteit aan abonnementen. Ongeacht wat voor internetabonnement je ook hebt, Privileges draagt met deze Lastenverlichting bij in de vermindering van de kosten ervan.

    Privileges stort 25 maanden lang elke maand € 100 op je rekening. Je kiest er zelf voor of je deze bedragen gebruikt voor de vermindering van je internetkosten, of dat je ze gebruikt voor andere zaken, zoals bijvoorbeeld voor de aanschaf van de nieuwste uitgave van je favoriete game.