Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In april bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.922, wat resulteerde in een winst van € 523. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in april dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Goede kinderopvang is duur en betekent voor veel gezinnen maandelijks een flinke aanslag op het budget. Zeker wanneer er meerdere kinderen naar het kinderdagverblijf, een gastoudergezin of de buitenschoolse opvang gaan. Met de Lastenverlichting Kinderopvang geeft Privileges je financiële ruimte door je een bijdrage in de betaling van de kosten van kinderopvang te geven. Ook als grootouder kun je een helpende hand bieden door met deze Lastenverlichting een bijdrage te leveren om de kosten van de opvang van een kleinkind te verlagen.

    Met de Lastenverlichting Kinderopvang ontvang je 24 maanden lang elke maand € 90, die je kunt gebruiken als mindering op de kosten van kinderopvang. Aangezien Privileges aan jou de Lastenverlichting uitbetaalt, bepaal je zelf wat je met de maandelijkse betaling doet. Besteed je het aan de goede opvang van je kinderen of kleinkinderen, of spaar je het op om ze te trakteren op bijvoorbeeld een plezierige dag in een attractiepark?