Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In april bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.922, wat resulteerde in een winst van € 523. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in april dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Als huurder van een appartement of een huis betaal je iedere maand een flink bedrag aan huur. Hoewel dit geld nuttig besteed is en zorgt voor een veilig onderkomen, is het een aanzienlijke vaste last. Als eigenaar van een appartement betaal je bovenop je hypotheek ook nog servicekosten aan de Vereniging Van Eigenaren. Deze VVE-kosten zorgen voor een goede woonomgeving, maar kunnen flink oplopen. Het zou fijn zijn als je op deze vaste woonlasten kunt besparen.

    Dat kan met de Lastenverlichting Huur & VVE, waarmee je 25 maanden lang € 100 per maand op je rekening ontvangt. De uitbetaling van het maandelijkse bedrag wordt door Privileges aan jou gedaan. Je bepaalt dan ook zelf wat je met dit bedrag doet. Gebruik je het als bijdrage aan de betaling van de huur of VVE-kosten, of spaar je het op om bijvoorbeeld je dochter of zoon in het buitenland te bezoeken?