Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In april bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.922, wat resulteerde in een winst van € 523. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in april dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Iedereen die een auto, motor of camper in zijn bezit heeft, betaalt hier motorrijtuigenbelasting over. Daarmee wordt onder meer het wegdek onderhouden en het wegennetwerk uitgebreid. Hoewel elke weggebruiker daar van profiteert, is de motorrijtuigenbelasting voor veel mensen een flinke kostenpost. Privileges zorgt ervoor met deze Lastenverlichting dat de motorrijtuigenbelasting minder aanspraak maakt op je budget.

    Met de Lastenverlichting Motorrijtuigenbelasting ontvang je 25 maanden lang op je rekening een maandelijks bedrag van € 100, dat je kunt gebruiken als bijdrage aan de betaling van deze belasting. Je kunt het ook besteden aan leuke dingen, zoals uitjes en lekker uit eten. De maandelijkse betaling door Privileges vindt namelijk aan jou plaats, dus je kunt ermee doen wat je wilt.