Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In maart bedroeg de gemiddelde inleg van een Privileges lid op de Lastenverlichting Veilingen € 1.934, wat resulteerde in een winst van € 517. Dankzij de maandelijkse uitbetaling binnen 20 maanden, konden leden van Privileges in maart dan ook een rendement van 32% realiseren bij een aankoop op de Lastenverlichting Veilingen. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kun je met absolute zekerheid een rendement van 30% of meer behalen?!

    Als eigenaar ontkom je er niet aan dat je appartement, of huis en tuin op z’n tijd een grote of kleine opknapbeurt nodig hebben. Of het nu om periodiek onderhoud gaat, een verbouwing of verduurzaming, er zijn altijd aanzienlijke kosten aan verbonden. Met de Lastenverlichting Onderhoud & Renovatie stelt Privileges je in staat om die kosten aanzienlijk te drukken.
     
    Privileges stort gedurende een periode van 24 maanden elke maand een bedrag van € 90 op je rekening. Je bepaalt zelf wat je met deze betalingen doet. Besteed je ze aan het jaarlijks onderhoud van je woning of tuin, of een verbouwing, renovatie of verduurzaming? Of spaar je het liever op en gebruik je het bijvoorbeeld voor het kopen van een jaarabonnement voor concerten?