Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Met een gemiddelde inleg van € 1.707 behaalden Privileges leden in december een winst van 513 euro. Door de uitbetaling van de inleg en winst binnen 19 maanden realiseren Privileges leden in december een rendement van gemiddeld 37%. Dit rendement overtreft meer dan 15 keer de spaarrente in Nederland, die gemiddeld 2,4% is. Zelfs bij een winst van € 400 zou het rendement 10 keer hoger zijn dan de spaarrente. Hoe kun je met absolute zekerheid 30% of meer rendement realiseren anders dan met de Lastenverlichting Veilingen?!

    De hypotheekkosten zijn een grote kostenpost en nemen altijd maandelijks een flinke hap uit je inkomen. Hoe fijn zou het zijn als je een deel van deze kosten terugkrijgt, zodat je wat meer financiële armslag hebt. Met de Lastenverlichting Hypotheek ontvang je 26 maanden lang € 110 per maand op je rekening.
     
    De uitbetaling van het maandelijkse bedrag wordt door Privileges aan jou gedaan en niet aan de hypotheekverstrekker. Je bepaalt dan ook zelf wat je met dit bedrag doet. Gebruik je het als bijdrage aan de betaling van je hypotheek, of spaar je het op voor een extra keer uit eten of die noodzakelijke klus aan je huis?