Leisure

Golfreis Frankrijk


 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Boeken
 • Het Franse Château d’Augerville is de ideale plek om heerlijk te golfen, helemaal tot rust te komen in de natuur en te genieten van de Franse keuken. Het prachtige vijfsterrenhotel bevindt zich in een historisch monument van 400 jaar oud. Je vindt hier alle ruimte en rust en je kunt drie keer spelen op de schitterende golfbaan. Afsluitend krijg je bovendien een greenfee voor de nummer 1 baan van Frankrijk: de Albatros op Le Golf National. Deze wereldberoemde baan was de host van de Ryder Cup 2018. Het is een unieke kans om hier te mogen spelen!

  Hoewel het château, waar je drie nachten verblijft, zelf honderden jaren oud is, bestaat het hotel in zijn huidige vorm pas sinds 2006. Het Franse landgoed is volledig gerenoveerd, waardoor Château d’Augerville een droomplek is geworden waar je, naast de mooi gelegen golfbaan, kunt genieten van het goede van Frankrijk. Privileges heeft tijdens dit weekend alles voor jou en je reisgenoot geregeld. Zo heb je elke ochtend toegang tot het uitgebreide ontbijtbuffet. Elke avond word je verwacht voor een heerlijk diner voor twee. Tijdens de vier dagen heb je alle vrijheid om te doen wat je wil. Uiteraard is golfen het hoofddoel, maar daarnaast heb je ook de tijd om de typisch Franse omgeving te ontdekken of om even te ontspannen in de spa. 

  Château d'Augerville Golf
  De golfbaan van het château is een prachtige 18-holesbaan in een natuurlijke omgeving. Deze par-72 baan is ontworpen door Olivier Dongradi en bestaat sinds 1995. d’Augerville ligt vol schitterende greens die langs eeuwenoude bomen en de Essone rivier lopen. Vanaf deze greens heb je zicht op het hotel. Verrassende bunkers en schitterende waterpartijen zorgen ervoor dat de 18 holes ook voor de geoefende speler een uitdaging vormen. Tijdens je verblijf kun je hier drie keer golfen, waardoor je de baan helemaal leert kennen. Zo kun je die ogenschijnlijk eenvoudige par-3 hole, die de vorige dag nog 5 slagen kostte, de volgende dag nog eens proberen. Daarnaast biedt de golfbaan alle faciliteiten, zoals een pitching green, een putting green, een proshop en natuurlijk verhuur van buggy’s en trolleys. Bovendien krijg je bij het arrangement munten voor de driving range, zodat je tussen de bedrijven door aan je slagtechniek kunt werken.

  Le Golf National
  Na drie dagen golfen is het op de laatste dag tijd voor het hoogtepunt van de reis. Op een uur reizen van d’Augerville ligt het wereldberoemde Le Golf National. De Albatros championship course is al jarenlang de thuisbasis van de Franse Open. Bovendien werd op deze uitdagende baan in 2018 de Ryder Cup gespeeld. Kortom: een unieke kans om als Privileges lid op deze toonaangevende baan te spelen. De 18-holes par-72 baan van 6.688 meter ligt in het vlakke gebied van de regio Guyancourt, in de omgeving van Parijs en Versailles. De Albatros-baan heeft geonduleerde fairways met hier en daar flinke waterhindernissen en veel bunkers die niet zouden misstaan op een links course. Verwacht een uitdagende baan met een diversiteit aan slagen; je gaat al je clubs nodig hebben!

  Franse keuken
  Het hotel, waar je drie nachten verblijft, is een prachtig historisch landgoed met een rijke geschiedenis die 400 jaar teruggaat. Het landgoed bestaat uit drie gebouwen en wordt omringd door een park van 100 hectare. Op deze plek kun je ongestoord genieten. Ook liefhebbers van gastronomie komen aan hun trekken. In restaurant Jacques Coeur, vernoemd naar de eerste eigenaar van het landgoed, ontdek je twee avonden de typische Franse keuken. Op de tweede avond geniet je van een heerlijk driegangendiner in Bistro l'Atelier. Het landgoed ligt een uur ten zuiden van Parijs en in de nabije omgeving is genoeg te doen en te zien. Typisch Franse dorpjes, het beroemde kasteel Fontainebleau, schitterende bossen en uitgestrekte tarwevelden kenmerken de omgeving. Een plek om heerlijk tot rust te komen. Na dit lange weekend golfen en ontspannen, kom je als herboren weer thuis.