Leisure

Phantasialand


 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Boeken
 • In Phantasialand slaat je fantasie op hol! Van de steilste wildwaterbaan ter wereld tot razendsnelle achtbanen en tal van kinderattracties: voor zowel jong als oud is er in het Duitse themapretpark genoeg te beleven. Met dit arrangement van Privileges voor vier personen, inclusief twee hotelovernachtingen, ontbijt en dinerbuffet, heb je drie dagen onbeperkt toegang tot het park. Wie houdt van een flinke dosis spanning en kriebels in de buik, is in Phantasialand aan het juiste adres!

  Phantasialand ligt in Brühl, vlak bij Keulen. Met Privileges kun je drie dagen lang genieten van dit themapretpark. Je logeert twee nachten in Hotel Ling Bao, direct naast Phantasialand gelegen. Elke ochtend kun je na het ontbijtbuffet op je gemak naar de ingang van het park wandelen. Ga over de kop, race door scherpe bochten of stort jezelf in de diepte. In Phantasialand verveel je je nooit!

  Ontbijten, dineren en logeren
  Parkeer je auto kosteloos bij het hotel. Na het inchecken kun je meteen door naar je Premium Kaiser-kamer voor vier personen, helemaal in in Aziatische sferen ingericht. Als gast van dit Chinese themahotel heb je gratis toegang tot het verwarmde binnen- en buitenzwembad, de sauna en de kinderspeelruimte. Voordat je ’s ochtends het park ingaat, staat er in het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, zodat je met een goed gevulde maag aan de dag kunt beginnen. In de avonden wacht er een heerlijk dinerbuffet. Op de eerste avond wordt het smullen van de Aziatische keuken in restaurant Bamboo. Op de tweede avond geniet je van Afrikaans georiënteerde gerechten in restaurant Zambesi.

  Een wereld vol fantasie
  Van Mexico tot Deep in Africa en China Town; de zeven themawerelden van Phantasialand zijn gebaseerd op bestaande plekken. Ga zonder paspoort met je gezin op wereldreis en geniet van meer dan veertig attracties en wervelende shows. Voor de echte durfal zijn er diverse achtbanen en andere spannende attracties waarbij de adrenaline door je lichaam giert. Scheur met zijn allen door hartje Afrika in de bekroonde achtbaan Black Mamba, ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat of vlieg in de mijntrein langs rotsen en ravijnen. Na een dag vol actie kun je in het hotel heerlijk bijkomen. Ontspan bijvoorbeeld in het verwarmde zwembad.

  Spannende avonturen

  De allerkleinsten kunnen zich vermaken in één van de vele kinderattracties. Kinderen tot 11 jaar kunnen alle spannende avonturen die ze meemaken in Phantasialand, bijhouden in Het Avonturenboek dat je bij de ingang van het park kunt ophalen. Na elk overwonnen avontuur wordt er een stempel in het boek gezet. Gelukkig heb je maar liefst drie dagen de tijd om het boek vol te krijgen!
   
  Snelheid, spanning en plezier
  Phantasialand pakt groots uit met het themagebied Klugheim. Hier raast Taron, de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld. Denk aan vliegensvlug bochtenwerk en twee megasnelle lanceringen. Een andere achtbaan is Raik, die tussen Taron en het rotslandschap van Klugheim doorscheurt. Maak je borst maar nat, deze familie-achtbaan gaat zowel voor- als achteruit.

  Steilste waterval
  Door themagebied Mexico loopt wildwaterrivier Chiapas. De waterattractie telt talloze verrassingen op vijf verschillende niveaus: zijwaartse verplaatsingen, een achterwaartse afdaling en de steilste waterval ter wereld. Tijdens je tochtje in Chiapas kom je langs de beroemde Maya-opgravingssite van Palenque en vaar je door het bontgekleurde festival Los Dias de las Muertos. Het hoogtepunt is de steilste afdaling ter wereld in een wildwaterbaan: je stort in een hoek van liefst 53 graden naar beneden! Durf je het aan?