Leisure

Middellandse Zee Cruise


  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Programma
  • Boeken
  • Met het ultramoderne cruiseschip MSC Bellissima maak je in acht dagen een nautische ereronde langs de kust van Spanje, Frankrijk, Italië en Malta. Dit immense varende resort herbergt onder meer veel moderne attracties, theaters, een nachtclub, meerdere specialiteitenrestaurants en een groot wellness-aanbod. Je doorkruist de azuurblauwe mediterrane wateren in alle luxe en comfort, verkent beeldschone steden en geniet actief of juist uitermate ontspannen van alle faciliteiten aan boord.
     
    Aan boord gaat een wereld voor je open. Je kunt je hart ophalen op het gebied van wellness, sport, culinair genot en nog veel meer. Het heerlijke van een cruise is dat je geheel ontzorgd en in alle luxe van de ene prachtige plaats naar de andere wordt vervoerd. Je verblijft tijdens deze cruise in een buitenhut voor twee personen met een balkon en uitzicht op zee. Het schip vaart ‘s nachts, dus als je de volgende ochtend wakker wordt en je privébalkon op loopt om de frisse zeelucht op te snuiven, legt de kapitein alweer aan in een andere stad.
     
    Historische havensteden
    Je reis begint met een vlucht van Amsterdam naar Barcelona, de vertrekhaven. De MSC Bellissima vertrekt aan het eind van de middag richting Marseille, een van de oudste steden van Europa. Hier breng je de eerste dag van je cruise door. Vervolgens worden de Italiaanse steden Genua en Napels aangedaan, waar je het echte Italiaanse leven ten voeten uit kunt ervaren. Van Napels gaat de reis verder naar Messina op het eiland Sicilië. De voorlaatste aanleghaven is La Valletta, de hoofdstad van het eiland Malta. Van hieruit keert het schip in de avonduren terug naar het beginpunt Barcelona en breng je nog een dag en nacht op volle zee aan boord van MSC Bellissima door. Met de aankomst van het schip om 09.00 uur in Barcelona is de cirkel weer rond. Hier stap je in de loop van de ochtend van boord voor de transfer richting de luchthaven. 
     
    Het nieuwe cruisen 
    De MSC Bellissima, het fonkelnieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, gaat vanaf maart 2019 de wereldzeeën doorkruisen. Je behoort dus tot de eerste passagiers die ooit aan boord gaan! Met een lengte van 315 meter, 18 dekken en een capaciteit van 4.500 passagiers en 1.200 crewleden is de Bellissima het boegbeeld van ‘het nieuwe cruisen’; jong en oud hebben het naar hun zin op dit immense schip met vele vernieuwende attracties en faciliteiten.

    Attracties 
    Kloppend hart van het schip is de kleurrijke, 96 meter lange Galleria Bellissima, een door miljoenen LED-lampjes verlichte promenade met restaurants, winkels en cafés. Op de achtersteven vind je het Polar Aquapark met drie spetterende wildwaterbanen. Zin om een strike te scoren? Dat kan op de eerste volledige bowlingbaan op zee. Het is zomaar een greep uit het bijzondere aanbod van attracties aan boord van de MSC Bellissima. 
     
    Fine dining
    Voordat je op ontdekkingstocht gaat in één van de zes havensteden word je ieder ochtend getrakteerd op een fantastisch ontbijt. Net als de lunch en het diner is dit bij de prijs inbegrepen. In de avond kunnen liefhebbers van fine dining met bijpassende wijnen hun hart ophalen. Dineer je in één van de elegante hoofdrestaurants of reserveer je liever een tafel in een specialiteitenrestaurant? Of je nu verrukkelijk teppanyaki of sushi wilt eten, snakt naar heerlijke Italiaanse gerechten of voor een culinair viergangendiner wilt gaan, er is voor elk wat wils.
     
    Entertainment 
    Dat geldt eveneens voor het entertainment-aanbod aan boord. Er zijn verschillende theaters aan boord. Ook heb je tijdens deze cruise de unieke mogelijkheid om de voorstelling Cirque du Soleil at Sea bij te wonen. Om deze speciaal voor MSC Cruises gemaakte voorstelling optimaal tot zijn recht te laten komen, is in samenwerking met Cirque du Soleil de Carrousel Lounge ontworpen. Dit enorme theater met ronddraaiend podium is maar liefst 1.000 vierkante meter groot en biedt ruimte aan 450 gasten. Maak je er liever zelf een show van? Dan ben je van harte welkom in de Karaoke Bar, waar je je zangkunsten voor je medepassagiers kunt demonstreren, en in de Attic Club, waar je tot in de kleine uurtjes kunt dansen. 

    Balkon met zeezicht 
    Zo heeft de MSC Bellissima meer dan genoeg te bieden om je van ’s ochtends vroeg tot laat op de avond aangenaam bezig te houden. Maar misschien wil je jezelf soms ook even onttrekken aan al dat spektakel. Kom heerlijk tot rust in je buitenhut met balkon. Geniet van het fantastische uitzicht op de Middellandse Zee en de prachtige havensteden. Nip aan een wijntje en aanschouw al het moois dat aan je voorbijtrekt. Magisch!