Leisure

Safari Resort Beekse Bergen


 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Boeken
 • In Hilvarenbeek, op nog geen uur rijden van Utrecht, zie jij straks vanaf de veranda van je luxe lodge wilde dieren als giraffen, zebra’s, neushoorns en zelfs leeuwen aan je voorbijtrekken. Onuitwisbare indrukken gegarandeerd! Jij en je gezin gaan dit spectaculaire avontuur beleven in Safari Resort Beekse Bergen. Werkelijk alles wat je kunt bedenken is bij dit vierdaagse arrangement inbegrepen, zoals een offroad jeepsafari, bowlen en borrelen, ontbijtservice en natuurlijk beestachtig lekker eten!

  Je uitvalsbasis tijdens dit weekend is een vrijstaande 6-persoons Savanne Lodge in het direct aan het park grenzende Safari Resort Beekse Bergen. Het interieur ademt de bijzondere sfeer van Afrika en als je ’s ochtends bij het ontwaken naar buiten kijkt, moet je waarschijnlijk een keer extra in je ogen wrijven: struisvogels, giraffen, antilopen, ze zijn overal! De bedden van je lodge zijn bij aankomst al opgemaakt en ook een handdoekenpakket is geregeld. Pak een relaxmoment in de ruime badkamer van je luxe lodge, die is voorzien van een aparte douche, een ruim bad en een privé sauna. Of nestel jezelf in alle rust met een kop koffie op het ruime terras en bestudeer het gedrag van de verschillende soorten wilde dieren. Dichter bij de natuur kom je niet.
   
  Lekker beesten
  Meer dan honderd verschillende diersoorten leven er in Safaripark Beekse Bergen en die wil je natuurlijk allemaal van je lijstje afvinken. Als gast van het Safari Resort betreed je het park via een speciale ingang. Jullie krijgen een AttractiePas uitgereikt, je entreebewijs voor de verschillende soorten safari’s van het park, waaronder een boot-, een bus- en een autosafari. Bepaal je liever zelf het tempo en heb je wandelschoenen mee? Dan kun je ook op een wandelsafari, die zo’n twee uur in beslag neemt. Vergeet ook niet de Beekse Bergen-app te downloaden. Hier vind je alle informatie over het park, de dieren, hun locaties, en de vertrektijden van de safari’s. De AttractiePas geeft ook toegang tot het overdekte zwembad Maji Springs in Karibu Town, het bruisende centrum van het Safari Resort. Naast het bekijken van de wilde dieren kunnen jullie zelf de beest uithangen op de talrijke speelplekken van het park. Ga zwemmen, spelen en zonnebaden in Speelland, ontdek en beklim speelberg Kilimanjaro of zwier van een zipline in het Afrikadorp. Je kunt ook nog een uurtje gaan bowlen in Pamoja Lounge, eveneens te vinden in Karibu Town

  Buiten de gebaande paden
  De Gamedrive, waarbij jij en je gezin buiten de gebaande paden gaan met een echte wildlife-ranger, zou zomaar eens een hoogtepunt van het weekend kunnen worden. Je stapt in een open Land Cruiser en komt op plekken waar de andere gasten niet komen. Achter het stuur zit een kundige ranger die precies weet waar je op welk moment moet zijn om giraffen, gnoes, antilopen en andere dieren van dichtbij te zien. Als een ware Freek Vonk vertelt hij leuke weetjes over de dieren, en je kunt hem natuurlijk het hemd van het lijf vragen.

  Hongerige magen
  Wat smaakt alles toch lekker voorafgaand aan en na afloop van al die avonturen. Gelukkig is ook aan het eten gedacht bij dit arrangement. ’s Ochtends begin je natuurlijk met een heerlijk ontbijt, dat wordt bezorgd bij je lodge. Daarnaast ontvang je een Leeuwencheque van 200 euro, waarmee je kunt gaan lunchen of dineren in één van de restaurants of andere eetgelegenheden die het park rijk is. In Karibu Town vind je restaurant Moto. Moto is het Afrikaanse woord voor vuur, en dat verwijst naar de vele grilspecialiteiten die op de kaart staan. Een aanrader is ook zelfbedieningsrestaurant Wanyama, waar je uitkijkt over de savanne en ondertussen geniet van Afrikaans georiënteerde vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Het kan niet anders: na dit lange, avontuurlijke en volledig verzorgde weekend gaan jij en je familie met een hoofd vol indrukken en dierenkennis terug naar huis.