Leisure

Europa-Park


 • Omschrijving
 • Specificaties
 • Boeken
 • In Duitsland is een plek gecreëerd waar je niet alleen in meer dan 100 (!) unieke attracties kunt, maar ook de sfeer van 14 landen proeft. We hebben het over Europa-Park in Rust, dat de afgelopen jaren al een aantal maal werd uitgeroepen tot het beste attractiepark ter wereld. Met Privileges ga je hier met z’n vieren op ontdekkingstocht, inclusief twee overnachtingen in een Comfort kamer in het Bell Rock hotel en diners. Maar dat is niet alles. Naast 2 dagen Europa-Park, ga je ook een dag naar het supergave waterpark Rulantica.

  Het attractiepark is ingedeeld in verschillende themagedeeltes die allemaal een ander Europees land voorstellen. Zo ben je het ene moment nog in Frankrijk of Italië en loop je even later ineens in Spanje, Ierland, Griekenland of IJsland. Het grote subtropische waterparadijs Rulantica, dat onderdeel is van Europa-Park, staat bol van spectaculaire glijbanen en uiteenlopende waterattracties voor jong en oud.

  Ontbijten, dineren en logeren
  Een reis door 14 landen was nog nooit zo ontspannen! Privileges heeft voor twee nachten een 4-persoons Comfort kamer voor je geboekt in het Bell Rock hotel. 's Ochtends staat daar een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en in de avonden schuif je aan in één van de restaurants.

  Plezier voor jong en oud
  In Europa-Park valt enorm veel te beleven. Zo zijn liefhebbers van achtbanen hier aan het goede adres. Het park telt er maar liefst 13. In Megacoaster Blue Fire word je in 2,5 seconde naar 100 km/u afgeschoten. De Poseidon is een waterachtbaan waarin je twee keer een flinke splash maakt. In de Eurosat schieten sterren, planeten en meteorieten voorbij tijdens een duizelingwekkende ruimtereis. Echte durfals wagen zich in de Silver Star, één van de hoogste achtbanen van Europa. En een half uur voordat het park opengaat, kun je al naar binnen. Zo sta je vooraan in de rij bij de populairste attracties.

  Sprookjes komen tot leven
  Ook de jongste bezoekers kunnen hun hartjes ophalen. In het Grimm-dorp bijvoorbeeld, waar sprookjes tot leven komen. In romantisch vormgegeven gebouwtjes worden scènes uitgebeeld van sprookjes als De Gouden Gans (ook wel Zwaan-kleef-aan genoemd) en Assepoester. Of neem ze mee naar Ierland waar ze in kinderschommelschip Dancing Dingie onvergetelijke momenten beleven. De kleinsten kunnen in Ierland ook hun eerste achtbaanrit maken over de groene heuvels van kinderachtbaan Ba-a-a-Express. Voor klim- en glijplezier ga je naar de grote indoor-speelhal Limerick Castle.

  Duizelingwekkende glijbanen
  Rulantica is het immense waterpark van Europa-Park, waar veel te beleven is voor jong en oud. Het bestaat uit maar liefst 13 themagebieden, allen met mystieke Noord-Europese namen. Bewonder bijvoorbeeld het Trølldal dat voor kleine kinderen is gebouwd. De zwembaden zijn hier ondiep en er zijn leuke waterattracties. Of ontdek de watervallen en het golfslagbad bij Lumåfals en bewonder de talloze stalagmieten en stalactieten rondom het zwembad. Hou je juist van actie? Rulantica is met 30 duizelingwekkende glijbanen een waar paradijs voor adrenalinejunkies. Hou je hart maar vast, want bij de wereld Rangnakor liegen de glijbanen er niet om! Zo kun je een vrije val maken in de Vildfål of de Dugdrob. Een andere spannende attractie is de Isbrekker, waar je in een rap tempo naar beneden roetsjt. Je wordt aan het einde van de glijbaan letterlijk in het water gekatapulteerd.

  Een onvergetelijke reis
  Kortom: aan één dag heb je niet genoeg om van dit alles te genieten. Daarom heb je met dit arrangement 3 dagen lang de tijd om dit veelzijdige park te ontdekken! Of je nu met vrienden of familie bent, het belooft een onvergetelijke reis door Europa te worden, vol cultuur, spanning, sensatie en plezier!