Terug naar Games

PlayStation 4


Hot Wheels hint mogelijk naar nieuwe Forza Horizon

Gepubliceerd 25-05-2021
Laatst gewijzigd 25-05-2021
Bron Gamer.nl
Een gelekte samenwerking tussen Hot Wheels en Forza Horizon hint mogelijk naar een nieuwe Forza Horizon-game die later dit jaar uitkomt. De Hot Wheels-kenners bij T-Hunted hebben een illustratie van een fysiek wagentje van Hot Wheels in handen. Deze toont een nieuwe samenwerking tussen de maker van de miniatuurwagentjes en de game. Eerder werden er al Hot Wheels-auto's uitgegeven gebaseerd op de Forza Horizon-serie.
 
Volgens T-Hunted komen de nieuwe wagens in september uit en vallen onder andere de Mercedes-Benz A-Class, Corvette C7.R en Porsche 911 onder de modellen. Hoewel dit niet per se om een samenwerking rondom een nieuwe Forza Horizon-game hoeft te gaan, doen er al wel geruime tijd geruchten de ronde dat er later dit jaar een nieuw deel in de racefranchise lanceert. Daarbij gaan er geruchten dat dit deel zich in Mexico afspeelt. Op de illustratie van het Hot Wheels-wagentje is dan ook een woestijn te zien.
 
Er is vooralsnog niet officieel een nieuwe Forza Horizon-game voor Xbox-consoles aangekondigd. Wel onthulden Microsoft en Turn10 vorig jaar Forza Motorsport 8. Die game heeft nog geen releasedatum.