Terug naar Games

Nintendo 3ds


Pokémon Sword en Shield-dlc komt 17 juni uit

Gepubliceerd 04-06-2020
Laatst gewijzigd 04-06-2020
Bron Gamer.nl
De eerste Pokémon Sword en Shield-uitbreiding, Isle of Armor, komt 17 juni uit op de Nintendo Switch. Dat maakte The Pokémon Company bekend met een trailer. Pokémon Sword en Shield: Isle of Armor werd begin dit jaar aangekondigd tijdens de Pokémon Direct in januari.
 
Het eerste wat er in de trailer te zien is, is de Galarian-vorm van Slowbro, de evolutie van Galarian Slowpoke die spelers tijdelijk gratis konden krijgen in januari. Voor de rest zijn de eerste beelden van Gigantamax Blastoise en Venusaur en een aantal oude pokémon, die met de dlc naar Pokémon Sword en Shield komen, onthuld. Zo maken Scyther en Kangaskhan een terugkeer naar Sword en Shield.
 
Er komt ook een nieuwe mechaniek uit in Isle of Armor. Met de 'Dynamax Soup' kunnen pokémon die geen Gigantamax-vorm hebben er toch een krijgen als ze de soep drinken. Om dit te kunnen gebruiken, moet de pokémon wel kunnen dynamaxen.

Er is ook al een nieuw Gigantamax-evenement van start gegaan. In Pokémon Sword komen Gigantmax Snorlax, Gengar, Kingler, Lapras, Garbodor, Corviknight, Appletun, Toxtricity (Amped-vorm), Centiskorch, Grimmsnarl, Alcremie, Duraludon vaker voor in raids.
 
In Shield hebben spelers meer kans om een Gigantamax-vorm van Snorlax, Charizard, Butterfree, Machamp, Orbeetle, Drednaw, Coalossal, Flapple, Sandaconda, Toxtricity (Low Key Form), Hatterene en Copperajah tegen het lijf te lopen.