Terug naar Games

Nintendo 3ds


Zeven EA-games komen mogelijk naar de Switch

Gepubliceerd 25-06-2020
Laatst gewijzigd 25-06-2020
Bron Gamer.nl
Need for Speed: Hot Pursuit en zes andere EA-games krijgen mogelijk een release op de Nintendo Switch. Dat zegt VentureBeat-journalist Jeff Grubb.
 
Volgens Respawns Alex Ackerman kunnen we in totaal zeven EA-games verwachten voor de Nintendo Switch. 'Daar vallen onder andere Burnout Paradise en Apex Legends onder', laat hij weten aan de gamejournalist. In totaal zijn er al vier games bevestigd. De overige drie games zijn nog niet bevestigd, maar volgens Grubb hoort Hot Pursuit daarbij.
 
Naast Need For Speed: Hot Pursuit zouden Plants vs. Zombies Battle for Neighborville en nog een onbekende game van Velan Studios uitkomen op de Switch. Grubb zegt deze namen te hebben gekregen van een bron die bekend is met de releases van EA. Alles bij elkaar kan worden verwacht dat FIFA 21, Lost in Random, Apex Legends, Burnout Paradise, Need For Speet: Hot Pursuit, Plants vs. Zombies Battle for Neighborville en een Velan Studios-game gaan verschijnen op de Nintendo Switch.
 
Volgens Grub is EA nog niet klaar met hun racing-remasters na Burnout Paradise, waardoor Need For Speed: Hot Pursuit uit 2010 ook op het lijstje staat. Naast een Switch-versie komt de opgepoetste racing-game ook uit op pc en andere consoles.
 
Over de game van Velan Studios is nog niet veel bekend. Het zou gaan om een EA Original. De uitgever sloot afgelopen jaar een deal met de studio. Welke game of wat voor soort game Velan Studios gaat maken is niet bekend.
 
Dit is niet de eerste keer dat Jeff Grub met geruchten komt. Eerder voorspelde hij al de datum van het PlayStation 5-evenement en twee Nintendo Direct-presentaties.